Uitbreiding restaurant Het Veerhuys: De Serre

Het Project
Het voormalige havengebouw in de kom van Almere Haven is in 2009 succesvol getransformeerd naar een exclusief restaurant. In samenwerking met Oebele Hoekstra architecten is het pand bij de transformatie voorzien van een volledige keukeninrichting, een eigentijds eetgedeelte en toiletvoorzieningen. Twee jaar na de transformatie verlangde Veerhuys Vastgoed BV naar de geplande uitbreiding om gasten beter tot dienst te zijn.

Bijzonderheden
De uitbreiding – ook wel ‘De Serre’ genoemd – is frisser ingericht, rood, zwart gecombineerd met olijfgroen, waardoor de ruimte perfect overgaat in zijn omgeving. Grote raampartijen met schuifpuien zorgen ervoor dat gasten vanuit de Serre een fantastisch uitzicht hebben over het Gooimeer.

ClientVeerhuys Vastgoed BV
ProjectBvo: 100 m2
0000