Nieuwe entree en interne verbouwing Hospice Almere

ClientStichting Hospice Almere en Woonzorg Nederland
ProjectAanpassing/verbouw van de huisvesting Hospice Almere
0000

Het Project

Interne verbouwing en realisatie eigen entree met hellingbaan 

Stichting Hospice Almere heeft een nieuwe locatie gevonden in het woonzorgcentrum de Kiekendief in Almere-Stad. Hospice Almere zal daar, rechtstreeks van de eigenaar Woonzorg Nederland, een eigen deel huren.

Om de huisvesting geschikt te maken voor het Hospice is een interne verbouwing noodzakelijk en wordt er een eigen entree met hellingbaan gerealiseerd. Het Hospice biedt straks plaats voor maximaal 5 bewoners met palliatieve terminale zorg.

Er zijn o.a. Alcomel (flexan) flexibele was- en douchecabines geplaatst, er is een stilteruimte ingericht en alle ruimtes en gangen zijn voorzien van een nieuwe PVC vloer.

BijdrageScope

In opdracht van Stichting Hospice Almere en Woonzorg Nederland  heeft Scope het projectmanagement verzorgd voor de aanpassing/verbouw van de huisvesting Hospice Almere