Manuscriptstraat 32 Almere

 

Van de Wolfshaar is eigenaar van het pand aan de Manuscriptstraat 32. De afgelopen jaren is gewerkt aan ontwikkelplannen om het pand te transformeren naar appartementen. Scope Bouwmanagement verzorgt voor Van de Wolfshaar het projectmanagement, waaronder het opstellen van tekeningen, verzorgen van de omgevingsvergunning en informeren van omwonenden.

 

 

Informatieavond

Wij hadden u deze maand graag uitgenodigd voor een informatieavond om u te informeren over ons plan hoe we van het leegstaande kantoorpand een appartementencomplex met 24 huurwoningen willen maken. De doelgroep van de toekomstig huurappartementen is “Starters” (werkend, studerend).

Als gevolg van het coronavirus zijn wij genoodzaakt om alle informatie op afstand aan te leveren en de door u (eventuele) gestelde vragen via de e-mail te beantwoorden. U vindt op deze pagina verschillende tekeningen en projectinformatie over onze plannen.

Indien u vragen en / of opmerkingen (Tips/Tops) heeft, kunt u deze t/m 8 mei 2020 via het contactformulier op onze website stellen. Wij zien uit naar uw reactie en bij het ontvangen van uw mailadres stellen wij u voorafgaand aan het indienen van de omgevingsvergunning op de hoogte van de definitieve tekeningen/documenten. In mei 2020 willen wij de plannen indienen bij de Gemeente Almere, zodat in de tweede helft van dit jaar kunnen starten met de transformatie van het leegstaande kantoorpand. Het streven is om de bouwtijd en mogelijke overlast zo kort mogelijk te houden. De verwachte doorlooptijd is ca. 5 maanden. Tijdens de verbouwperiode houden wij u op de hoogte betreffende de voortgang en is Scope Bouwmanagement voor u beschikbaar als contactpersoon voor vragen betreft dit project.

Mede namens Van de Wolfshaar hartelijk dank voor uw reactie.

 

Projectinformatie

  • Realisatie van 24 huurappartementen.
  • Herontwikkeling van terrein: meer groen en wadi’s.
  • Parkeerplaatsen op eigen terrein.
  • Oppervlakte appartementen variërend tussen 20 – 40 m2.
  • Doelgroep: starters (werkend, studerend).
  • Stimuleren verbinding met omliggende woningen en sociale veiligheid.
  • Leegstand van kantoorruimte terugdringen in Almere.

 

Tekeningen
Download hier in PDF-formaat onderstaande tekeningen.

Terrein

 

Begane grond

 

Eerste verdieping

 

Tweede verdieping

 

Gevelaanzichten Noord- en Oostgevel

 

Gevelaanzichten Noordoost-, Oost- en Zuidgevel