Projectmanagement

Scope begeleidt u met ontwikkelings nieuwbouw verbouw renovatie projecten.

Scope begeleidt u met ontwikkelings-, nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

projectmanagement

Projectmanagement

Projectmanagement nodig voor uw project? Scope begeleidt u graag met uw (bouw)project! Het gehele project kunt u van A tot Z door ons laten verzorgen. Gedurende het gehele project dragen wij dan zorg voor de risicobeheersing op de factoren kosten (budget), kwaliteit (programma van eisen) en tijd (planning). We adviseren u bij de selectie en het contracteren van de architect en de benodigde adviseurs. Indien gewenst contracteert u Scope voor een integrale adviesopgave.

U heeft één aanspreekpunt, uw (bouw)projectmanager.

Scope draagt zorg voor het totale project en contracteert de benodigde partijen. Als onderdeel van het projectmanagement dragen we in de initiatief fase zorg voor een heldere formulering van uw eisen en wensen en verwoorden dit in het programma van eisen. Wij toetsen deze aan het bij u ter beschikking staande investerings- en/of exploitatiebudget en beoordelen de haalbaarheid in tijd. Zonodig bekijken wij een aantal varianten. Na vaststelling van alle uitgangspunten dragen wij zorg voor de aansturing, de coördinatie en de bewaking van het ontwerp, beoordelen de aanbiedingen van adviseurs en uitvoerende partijen (w.o. de aannemer). Tijdens de uitvoering bewaakt uw bouwprojectmanager van Scope de kosten, kwaliteit en de tijd. Na de oplevering spreekt u ons aan op de nazorg en geven wij u, gevraagd en ongevraagd, advies.

Binnen het projectmanagement werken onze medewerkers vanuit de kantoren van Scope of op locatie (gedetacheerd) voor onze opdrachtgevers. Verschillende woningcorporaties, gemeenten en andere organisaties maken gebruik van onze medewerkers in de rol van (assistent-) projectleider of projectmanager.

Projectmanagement met één aanspreekpunt

Onze projectmanagers en projectleiders en de rest van het team staan klaar om aan uw project te beginnen. Wij begrijpen dat er bij de definitieve keuze voor een projectleider een aantal vragen komen kijken. Daarom kunt u ons altijd bereiken. Heeft u vragen over ons projectmanagement? Of wilt u weten hoe onze projectmanager precies te werk gaat? Neem dan contact met ons op.  Scope is te bereiken via het contactformulier op deze site. Daarnaast kunt u onze vestigingen in Almere bereiken op telefoonnummer 036 – 546 76 11. Voor Scope Hoorn belt u naar 0229 – 54 88 68.