Andries Hogeveen treedt toe tot de directie

Met ingang van 1 juli 2020 is Andries Hogeveen toegetreden tot de directie van Scope Bouwmanagement. Het directieteam wordt daarmee gevormd door Robert Pot en Andries Hogeveen. Mede door deze toetreding zijn we in staat om de continuïteit voor de toekomst van Scope te borgen.

Andries Hogeveen is in 2009 als stagiair gestart bij Scope Bouwmanagement. Na het afronden van zijn opleiding HBO Bouwkunde is hij als assistent projectleider in dienst getreden. Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld tot een gewaardeerde projectleider en heeft hij zijn meerwaarde laten zien bij projecten in verschillende sectoren. In 2015 heeft hij een overstap gemaakt naar Antea Group.

Vanaf 2018 is Andries weer bij Scope Bouwmanagement in dienst getreden als projectmanager. De afgelopen jaren was Andries onder andere betrokken bij de vernieuwbouw van het Stedelijk Gymnasium Johan van Oldenbarnevelt in Amersfoort en is hij namens de gemeente Drechterland als projectmanager verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de multifunctionele accommodatie in Westwoud.

Andries: “Een nieuwe uitdaging binnen een fantastisch team, waar ik ruim 10 jaar geleden mocht starten. Ik zie ernaar uit om samen met Robert en het managementteam invulling te geven aan de voorgenomen groei en de onderscheidende positie van Scope verder uit te bouwen”.

Robert: “Andries zorgt met zijn inbreng voor vernieuwing en dynamiek binnen onze organisatie én naar onze opdrachtgevers. Ik zie de toekomst met Andries als mede directeur daarom met vertrouwen tegemoet”.