Verbouwing badlokaal TATA Steel

Het Project
Op het terrein van Tata Steel in IJmuiden wordt dagelijks door honderden medewerkers hard gewerkt aan de productie van staal. Deze medewerkers zijn intensief bezig en verdienen na een dag hard werken een verfrissende douche. Echter het bestaande badlokaal dat hiervoor dient, voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd en vertoont bouwkundige gebreken. Besloten is daarom dat het badlokaal vernieuwd dient te worden.

Bijzonderheden
Tijdens de bouwwerkzaamheden dienen de kleed- en douchevoorzieningen in het badlokaal beschikbaar te blijven. Scope heeft hiervoor parallel aan de strokenplanning een faseringsplan opgezet, zodat de medewerkers van de bouw en gebruikers van Tata Steel elkaar niet in de weg lopen.

ClientTATA Steel
ProjectBvo: 1430 m2
0000