Transformatie havengebouw naar restaurant

Het Project
Een voormalig havengebouw in de kom van Almere Haven moet getransformeerd worden naar een exclusief sterrenrestaurant. Het havengebouw is gebouwd als wachtruimte voor het veer Almere-Huizen en heeft daarna diverse andere functies gehad.

Bijzonderheden
Vanwege vertragingen in het verkrijgen van de benodigde vergunningen voor de uitbreiding van dit pand is besloten om restaurant het Veerhuys in eerste instantie op te zetten binnen de beschikbare ruimte en in 2010 de nieuwbouw te realiseren. Het pand is aan de binnenzijde volledig gestript. In samenwerking met Oebele Hoekstra architecten is het pand voorzien van een volledige nieuwe keukeninrichting, een eigentijds ingericht eetgedeelte en de toiletvoorzieningen. Het buitenterras biedt bezoekers een fantastisch uitzicht over het Gooimeer.

ClientVeerhuys Vastgoed BV
ProjectBvo: 300 m2
0000